Julrabatt: Högskoleprovet övningsbok

Julrabatt: Högskoleprovet övningsbok

Snart är julen är och vi på Ellos Rabattkod har en härlig julrabatt åt er – nämligen 10% rabatt på Högskoleprovet övningsbok, som är den marknadsledande övningsboken för dig som ska skriva högskoleprovet. Ange rabattkoden HSP10 vid beställning så får du 10% rabatt!

Gå in på www.högskoleprovet.se för att beställa din övningsbok med rabattkoden HSP10!

Varför köpa övningsbok för högskoleprovet?

Om du inte är övertygad om varför du bör köpa en övningsbok inför högskoelprovet, fortsätt läsa! Och det är ju lätt att förstå dig, trots allt kostar ju boken ca 400 kronor även rabatterat om man räknar in frakten, och det är ju en hel del pengar.

Men å andra sidan kan ett bra högskoleprovsresultat säkra din framtid. Vad är 400 kronor idag om du om 10 år jobbar som advokat eller ekonom med en månadslön på över 30 000 innan skatt? Vad är 400 kronor idag om det säkerställer att du kan förverkliga din dröm? De flesta skulle betala många tusen för att säkerställa sin framtid eller förverkliga sin dröm – du har möjligheten att göra detta för 400 spänn!

Genom att plugga med Högskoleprovet övningsbok får du en rad smarta tips som dels gör dig mer allmänbildad, dels ger dig en arsenal av lösningsknep som passar varje situation som du kan tänka dig stöta på. Boken lär dig koncepttänkande, den gör att du klarar av att skippa spendera tid på att räkna ut felaktiga svarsalternativ.

Så passa på att köpa övningsboken genom att gå in på www.högskoleprovet.se och göra en beställning redan idag – HSP10 ger dig 10% rabatt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>