Rabattkod: Körkort.se

Om du ska ta körkort har vi goda nyheter åt dig, vi har nämligen fått fram en rabattkod för nätets största sajt för körkortsfrågor, Körkort.se. Läs vidare – rabattkoden hittar du i slutet av artikeln!

Körkort.se erbjuder flera tusen körkortsfrågor, sidan hjälper till att förbereda dig för att ta körkort, för att lyckas på teoriprovet. Du pluggar direkt online, du behöver inte ens skapa ett konto utan du kan logga in direkt med ditt Facebookkonto, d.v.s. det är inte ens ett krav att man registrerar sig utan det räcker med att man har Facebook.

Frågorna är framtagna av trafikskoleproffs och enligt Körkort.se har sidan bara ett enda mål och det är att hjälpa just dig ta körkort. Och nu kan vi erbjuda hela 10% rabatt på deras körkortsfrågor, allt du behöver är att gå in på www.korkort.se, skapa konto eller logga in med Facebook, sedan klicka på Köp medlemskap och ange rabattkoden KKF10 i samband med att du utför ditt köp. Du får 10% rabatt omedelbart.

Och vet du vad? Om du har någon vän som ska ta körkort kan du även köpa ett presentkort på hemsidan ovan, och rabattkoden fungerar också för presentkorten. Så du kan alltså ge bort ett fullt medlemskap på www.korkort.se åt din polare eller släkting som behöver lite hjälp med körkortsteorin! Så använd rabattkoden KKF10 redan idag – ännu en härlig rabattkod som vi på Ellos Rabattkod fått fram för er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>