Välj rätt rab(h)attkod

Det finns en mängd olika affärer att välja mellan när man ska köpa sina kläder eller accessoarer. Vi har specialiserat oss på Ellos eftersom det är ett företag med ett mycket brett utbud. Oavsett om man söker skor åt barnen eller en stråhatt till frun i huset så finns det på Ellos. Men två frågor måste man ta ställning till när man exempelvis ska köpa hattar på denna klädesbutik. För det första – vilken modell vill man ha. För det andra – vilken rabatt vill man ha.

Det första handlar främst om vad man har för still och vilket funktion hatten ska fylla. En modell som vuxit som en favorit på modehimlen är stråhattar. Detta både på damer och herrar. De plagg som är populära brukar det också finnas ett stort utbud av så helt lätt är det inte att välja. Dessa brukar främst komma fram när sommarmånaderna närmar sig så än så länge (mars) är det inte något jätteutbud att välja mellan. Den som har svårt att välja kan ju köpa i dagarna. För då är utbudet mindre av stråhattar än vad det är om någon månad.

Det andra man måste avgöra är vilken rabatt man vill ha. För Ellos är känd för att erbjuda en mängd olika rabatter. Vill man ha 10% på dyraste varan, eller kanske 5% på hela köpet? Eller varför inte ett paket underlakan på köpet? Troligtvis är detta företag som erbjuder mest olika slags rabatterbjudanden så även här får den velige svårt att välja. Ett delikat besvär visserligen. Men en sak är säker – man behöver aldrig handla utan rabatt på sin hatt. Men välj rabattkod lika noga som du väljer modell på hatten. Det kan du tjäna rejält på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>